Diensten

NIeuwbouw

Iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften ten aanzien van huisvesting. Wanneer u nieuwbouwplannen heeft zal u voor veel moeilijke beslissingen komen te staan. Wat mag wel en wat niet, welke architect is voor mij geschikt, wat voor huis krijg ik voor mijn budget, enz, enz.

Verbouw

Wanneer u plannen tot een verbouwing heeft zal u voor vele beslissingen komen te staan. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke begeleiding kunnen wij u als erkende hoofdaannemer een hoop zorgen uit handen nemen en gericht met u meedenken. Heeft u plannen voor een grote of kleine verbouwing, dan willen wij u graag de mogelijkheden die wij kunnen bieden toelichten.

Onderhoud

Dat onderhoud aan woningen en gebouwen belangrijk en noodzakelijk is zal ook u duidelijk zijn. Het gaat hier immers om de toekomst van uw bezit. Tijdig en deskundig onderhoud is daarom van belang.

Renovatie

Renovatie vergt maatwerk; een duidelijke inventarisatie in alle rust en vertrouwen zorgt voor een advies met een globale kostenraming. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan. Heeft u plannen voor een renovatie, dan willen wij u graag de mogelijkheden die wij kunnen bieden met u doornemen.

Interesse ?
een vrijblijvend gesprek ?